Prin colaborarea siteului Iasul.Info cu portalul Caut Bona am reusit sa oferim cititorilor nostru accesul pe piata muncii cu o audienta de cel putin 2.000 de persoane zilnic. Consideram ca este un start bun iar faptul ca avem deja posibilitatea sa targetam pe judet si municipiul Iasi este in benefeciul ambelor parti. Cum piata muncii reglementeaza exact munca de bona, iar noi colaboram in plus si cu site-ul Mamica.Org – deci avem sa zicem asa, asistenta asigurata pe ambele parti – angajat si angajator.

Caut urgent bona in Iasi

Deci ne adresam in primul rand mamicilor si taticilor care sunt in cautarea unei bone, interne sau externe in judetul Iasi. Daca vreti sa gasiti cat mai repede o bona de incredere, apelati la expertiza celor doua site-uri, ele detin atat pagina cat si grupul Caut Bona pe FaceBook, locul unde zeci de bone au gasit de lucru si tot atatia parinti au reusit sa angajeze ceea ce le trebuia.

Modul de a da un anunt este destul de simplu, intrati pe pagina de anunturi si postati GRATUIT textul dumneavoastra. Lasati obligatoriu un mijloc de contact, telefon sau WhatsApp, email sau adresa de FaceBook. De restul ne ocupam noi. In speranta ca am venit atat in ajutorul bonelor cat si al mamicilor speram sa auzim numai de bine in zilele ce urmeaza.

Important! Noi ne ocupam si de distribuirea in grup si pe pagina a acestor anunturi, dar ar fi la fel de util sa distribuiti si voi anuntul dupa ce acesta a fost publicat ( maxim 24 de ore dupa ce a fost adaugat pe site-ul nostru! ).

Caut bona in Iasi