Cred ca deja este al treilea articol legat de Posta Romana din Iasi, care are o problema, cam pierde coletele. Iar cand vrei sa afli unde sunt iti zic sa faci plangere. Ok, fac o reclamatie la Posta Romana din Iasi, desi nu ma aflu in localitate in termen util. Care-i problema? Pai un colet nu se mai gaseste, ceea ce teoretic este cam absurd, sa nu fie nici la destinatar in localitate si nici la expeditor. Nu e vorba de o scrisoare ci de un colet. Ca se pierde nu-i problema, inteleg – dar de ce atata nepasare?

Posta romana sau cum dispar coletele la Iasi

Sunt doua probleme legate de Posra Romana, prima este ca nu rezolvi nimic la telefon sau la ghiseu, pentru ca pur si simplu nu le pasa de tine ca si client. A doua problema este legata de valoarea coletului, o treci sau nu – degeaba. Ar trebui sa te despagubeasca la valoarea declarata a coletului, sa iti recuperezi banii, dar de unde asa ceva? Si cu banii luati si fara colet, asta-i Posta Romana! Nu e vorba doar de cea din Iasi, scriem despre ea pentru ca acolo s-a intamplat problema, dar la fel este in toata tara. Indolenta si indiferenta totala!

Foloseste cuiva chestia asta? Adica acest articol? Daca va fi distribuit de fiecare nemultumit de serviciile de pa Posta Romana DA, foloseste. La ce? Pai sa stie lumea si sa-i arate cu degetul si de cate ori exista alternative, sa-i ocoleasca. Protectia consumatorului? Ma indoiesc ca rezolva ceva, sau daca le da o amenda, nu cred sa-i vad prea afectati. Ne-am spus oful si cu asta gata, data viitoare va fi la fel, facem prinsoare?

Poșta română colete

Posta romana sau cum dispar coletele la Iași