Iata ca o noua colaborare cu site-ul i4Jobs.Net da roade, este vorba de ofertele pentru ingrijirea batranilor la domiciliul lor in judetul Iasi. In speranta ca inclusiv firmele de recrutare ne vor contacta pentru a afisa aici dar si pe pagina noastra de FaceBook special creata a anunturilor de angajare, pornim la drum la inceput de august. Prin urmare daca aveti nevoie de astfel de servicii, lasati un anunt pe site-ul nostru si noi il vom distribui acolo unde trebuie, adica pe alte site-uri de profil si pe site-urile de socializare, pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Locuri de munnca pentru ingrijire batrani in judetul Iasi

In prezent pagina noastra www.facebook.com/Ingrijire.batrani.eu/ are peste 2500 de membri, deci interes exista, ramane doar ca cei care au nevoie de astfel de servicii sa ne anunte pentru ca cercul sa se inchida. Totusi nu uitati ca pentru a ingriji batrani este nevoie de mai mult decat buna vointa, este nevoie de pregatire speciala in domeniu, pentru ca batranii care au nevoie de asistenta nu trebuie doar plimbati si tinuti de vorba.

Ingrijire batrani in Italia, Germania si Olanda

In atentia firmelor de recrutare care cauta personal pentru ingrijirea batranilor in Uniunea Europeana in tari precum Italia, Germania sau Olanda: luati legatura cu noi si trimiteti URGENT conditiile pentru cei ce vor sa munceasca in afara tarii. Lasati datele de contact pentru a fi afisate pe site, fiti cat mai exacti in prezentarea locurilor de munca, spuneti din start daca se percepe sau nu COMISION si cat este acesta!

Ingrijire batrani in Iasi

Locuri de munnca pentru ingrijire batrani in judetul Iasi