Tineri de azi nu prea mai au unde sastea, aparatmente se construiesc din ce in ce mai incet, iar daca vorbim de case problema devine si mai grea. Dar uite ca in Iasi poti sa cumperi un apartament nou cu un avans de 5000 de euro.  Dar sa ne intelegm bine, nu est evorba decat de rezervarea apartamentului, pentru ca pana la acoperirea a 50% din pret mai trebuie sa achitati in functie de numarul de camere cate 17.000 de euro pentru apartamentul de doua camere si inca 21.000 de euro pentru un apartament cu trei camere. Pretul final al apartameentelor este de 44.000 de euro si respectiv 52.000 de euro!

Apartamente de vanzare in Iasi cu doar 5000 de euro avans

Un mic avantaj, primiti si loc de parcare! Pana cand trebuie sa platiti diferenta pana la 50% din valoarea apartamentului? Pana va mutati in el spune dezvoltatorul, dar cred ca pana cand este finalizat blocul si va puteti muta, u pana decideti voi ca vreti sa va mutati. Data preconizata de finalizare a celor doua blocuri? Februarie si respectiv iulie 2018! Curajosii sunt rugati sa sune la telefon, sa se informeze si sa cumpere daca oferta li se pare rezonabila.

Important: Puteti achita in timp de sase sau maxim opt ani cu rate direct la dezvoltator! [ Ieri am vazut ceva groaznic – cineva a luat imprumut 60.000 de franci elvetieni pentru un apartament, a girat cu altul si a platit ratele timp de patru ani! Apoi  a intrat in deficit de plata, a pierdut apartamentul cu care a girat si mai are de plata 73.000 de franci elvetieni! Mai mut decat a fost creditul initial! ]. Revenind la oile noastre, aparatamentele se dau la cheie, cu centrala termica si tot ce trebuie, gresie, usa metalica, etc.

Apartamente Iasi

Apartamente de vanzare in Iasi cu doar 5000 de euro avans