Am zis eu ca cine se zgarceste la malai si nu la tarate departe ajunge, asa se face ca am ajuns sa reumplu cartusele la imprimanta, in loc sa cumpar cartuse noi. Noi iesenii suntem mai zgarciti, asta e. Sau poate mai economi, altfel nu am reumple cartusele cu cerneala atat de des – adica folosim imprimanta, dar cand vine vorba de refill, suntem campioni. Reincarcarea este mama economiei, asta este regula la noi, nu-i asa? Moldovenii ca de obicei primii la toate, dar in domeniul IT chiar sunt fruntasi la oras.

Reumplere cartuse Iasi

Am o intrebare care cu siguranta o sa-i faca pe toti sa se gandeasca de doua ori inainte sa cumpere un cartus nou la imprimanta, in loc sa-l reumple. Oare de ce sunt asa de ieftine imprimantele si asa de scumpe cartusele noi? Ati vazut cat economisesti daca reincarci un cartus negru si color? Va zic eu, te costa in jumatate fata de varainta cartuse noi! Asadar tu ce ai alege daca ai fi in locul meu? Asta fara sa faci rabat la calitate, evident.

Cum am ajuns sa reincarc cartusele la imprimanta de la firma? Pai cand am inceput sa am mai mult de tiparit, am descoperit ca banii mei se duc pe cartuse, asa ca m-am intrebat cum sa imi maresc profitul fara sa castig mai mult de la clienti? Adica fara sa maresc tarifele la servicii! pai simplu, in loc sa cumpar cartuse noi le reumplu pe cele vechi de cateva ori, si asa in loc sa dau 100 de lei pe luna, dau doar 50 pentru un refill complet, atat pe color cat si pe alb/negru! Mai simplu de atat nu se poate, nu-i asa? Deci daca esti o firma care oferi astfel de solutii la Iasi, lasa-mi un mesaj sa te promovez! Nu te costa decat 50 de lei/luna – adica fix cat ai umple un cartus cu cerneala!

Reumplere cartuse Iasi