Spre mirarea mea am patit ceva inimaginabil, iar daca ar fi fost o singurea experienta neplacuta cu Posta din Iasi as fi zis ca nu merita sa va scriu. Asa incepe o scrisoare sosita pe adresa redactiei noastre, despre mai multe colete care au fost depuse la un oficiu postal din Iasi si trebuiau sa ajunga tot in Iasi. Minune, unul nu a fost trimis la adresa de destinatie si s-a intors la cel care pusese coletul, a trebuit sa-l mai trimita odata. Alte trei pur si simplu s-au ratacit prin diverse oficii, oare cum este posibil?

Coletele postale din Iasi nu pot ajunge la … Iasi

Am zis noi ca e cazul sa facem dreptate, cei care au probleme cu coletele sau cu scrisorile trimise prin Posta Romana, ne pot scrie si noi vom afisa aceste neregului, pentru ca de multe ori este vorba de multa alergatura, nu mai zic de cazuri urgente, cum ar fi cand astepti niste pastile urgent. Oare cum se poate sa depui doua pachete le oficiul postal, unul pentru un sat din alt judet si unul pentru o adresa din Iasi, primul ajunge si al doilea nu? Nu ma refer la instiintarea din cutia postala, pur si simplu coletele – pachetele s-au ratacit. Nu odata, de mai multe ori, in acelasi mod ciudat.

Stim ca munca la posta este grea, ca necesita multa atentie, dar chiar sa fie atat de greu sa vezi ca trebuie sa gasesti destinatarul in Iasi?

Colet Posta Romana

Coletele postale din Iasi nu pot ajunge la … Iasi cu Posta Romana