Vrei sa vinzi o garsoniera in Iasi, un apartament sau o masina? Ai acum la dispozitie site-ul nostru pentru a face asta, 100% GRATUIT! O sansa in plus ca mii de vizitatori sa vada anuntul tau, tot ce trebuie sa faci este sa posezi gratuit un anunt, iar dupa aprobare si postare pe site sa-l distribui si tu pe FaceBook! De restul ne ocupam noi, iar cand oferta nu mai este valabila, te intorci si ne spui pentru a avertiza si noi potentialii clienti.

Vand,cumpar sau inchiriez in Iasi

Anunturi imobiliare IasiCum adaug un anunt gratuit in Iasi? Nimic mai simplu, apesi pe meniul „Adauga Anunt” si postezi textul! Nu uita sa lasi datele de contact – de preferat un numar de telefon, scrie complet in ce consta oferta ta, pret, daca este un apartament sau garsoniera scrie cartierul, suprafata si daca are imbunatatiri, care sunt acestea, etc.

Garsoniere de inchiriat in Iasi

Cel emai cautate in orasul Iasi sunt garsonierele, pentru ca fiind oras universitar, studentii prefera sa inchirieze decat sa stea la camin! Pe langa pret at fi ok sa spuneti si restul de conditii, garantie, perioada minima de inchiriere, etc.

Vanzari diverse

Vanzari AutoIn cazul in care ai o masina de vanzare, o motocicleta, scuter sau bicicleta, posteaza aici anuntul tau! La aceasta categorie pe langa pret si anul de fabricatie ar fi bine sa spuneti cati kilometri indica la bord masina, starea in care se afla, etc. Ajutati cumparatorul sa aleaga oferta dumneavoastra, nu doar dupa pret, ci si dupa alte detalii semnificative, cum ar fi consumul sau aerul conditionat – atat de cautat vara.

Anunturile din sectiunea vand, cumpar si inchiriez sunt 100% GRATUITE!

Locuri de munca vacante in Iasi

Locuri de munca IasiEsti in cautarea unui loc de munca in judetul Iasi? Oferi locuri de munca sau esti o agentie de plasare a fortei de munca in tara si strainatate? Suntem aici pentru a te ajuta, pentru a face cunoscut ceea ce oferi tu la cat mai multi cititori posibil!