Un nou cartier rezidential va rasari in Iasi in zona Bucsinescu, unde cele patru blocuri cu 16 etaje vor rasari in curand. Evident ca vor fi cele mai inalte blocuri din targul Iesilor, iar pretul unui apartament de la ultimul etaj va fi aproximativ egal cu cel al unei mici case. Omul de afaceri iesean Mihai Miron a decis sa investeasca intr-un moc cartier format din patru blocuri cu 16 etaje si subsol, cu parcari pe doua etaje si apartamente stil penthouse la ultimul nivel.

Noul cartier rezidential din zona Bucsinescu – Iasi

Blocurile cu o inaltime de 55 de metri ar urma sa rasara in centrul orasului Iasi daca primaria va aproba constructia saptamana viitoare. Initial se vor construi primele doua blocuri, cae vor avea 14 nivele pentru locuinte, doua nivele supraterane pentru parcare si subsol. Avand in vedere numarul mare de apartamente, sunt prevazute si alte parcari subterane si spatii verzi la suprafata.

Sa speram ca in curand vom avea un nou cartier in Iasi, unul modern si cu care iesenii sa se mandreasca. Evident ca pretul unui apartament poate nu va fi pentru orice buzunar, dar cu siguranta se vor gasi cumparatori. Piata imobiliara din Iasi este una destul de scumpa comparativ cu alte orase, inclusiv Suceava sau Botosani. Va vom tine la curent cu stadiul proiectului, momentan se asteapta raspunsul de la sectia de urbanism a primariei iesene, apoi daca se aproba constructia probabil in vara se va incepe si constructia primelor doua turnuri de 16 etaje din Iasi.

Cartier Bucsinescu Iasi

Noul cartier rezidential din zona Bucsinescu – Iasi