Mai tineti minte incidentul cu politistii care au dat cu sprei lacrimogen si au omorat un cetatean? Nu a trecut anul si de data asta avem o stire  care pare luata de pe un site de glume. Un paznic a surprins niste hoti de fier vechi si a inceput sa se lupte cu ei. Paznicul nostru avea ca punct de lucru Palatul Braunstein din Iasi, Cand a vazut ca hotii au patruns in perimetrul sau a sunat la 112 si a inceput sa strige dupa ajutor. Practic cred ca asta ar fi facut orice om aflat in situatia asta.

Paznicul din Iasi si hotul de fier vechi

Daca ai citit pana aici ai sa zici ca e un caz banal, doar ca  urmarea a fost ca paznicul a fost amendat pentru tulburarea linistii publice. Asta deja suna a poveste, nu-i asa? Dar conform celor de la Evenimentul zilei, este adevarat. Concluzia? Pai daca prinzi hotul, suni la 112 – desi si asta ar putea sa te coste – si ii certi pe hoti in liniste. Sa nu cumva sa se trezeasca din somn un riveran. Se pare ca este vorba de un politist de la Ordine Publica Iasi, care acum este cercetat de superiori [ in liniste? ].

Cand afli astfel de stiri din localitatea ta iti faci semnul crucii si te intrebi cat de adevarat poate fi. Sa amendezi paznicul ca nu a actionat in liniste? Pe bune domnule politist? Tot din presa am aflat ca primarul Iasului a dispus ca politistul sa fie dat afara. Ai si tu astfel de stiri? Trimite-le pe site-ul nostru la rubrica Contact, daca ai si dovezi cu atat mai bine. Noi le vom publica si le vom mediatiza. Sa se stie [ pe sistem! ].

fier-vechi

Paznicul din Iași si hotul de fier vechi