Mai tineti minte cand va ziceam de faptul ca anumite colete trimise din Iasi prin Posta Romana nu ajung daca destinatarul este tot din Iasi? Acum am patit una si mai gogonata, am trimis niste colete pe 4 iunie mai exact doua. Ma suna prietenii ca nu sunt coletele sosite dupa o saptamana, eu plecat in conediu, inebunesc. De ce? Pentru ca l-am rugat pe vecinul sa le puna caci eu am plecat la patru dimineata! Il sun, imi trimite bonurile, coletele trimise ok, doar ca in loc sa ajunga la adresa de destinatie, au ajuns la adresa expeditorului, desi pe bonuri era OK! Cum e posibil asa ceva?

Peripetii la Posta Romana din Iasi

Am eu impresia ca am ghinion si nu o sa mai trimit colete de la Iasi, mai bine le trimit de la Cluj, caci la noi in oras e nebunie mare. OK, prima data am zis ca am avut ghinion, acum am crezut ca a incurcat vecinul expeditorul cu destinatarul, desi ma gandeam eu ca stie si cum ma cheama si unde stau. Asa se face ca o saptamana am stat ca pe jar, iar azi aflu ca mai trebuie sa trimit odata coletele, desi ar fi trebuit sa le las sa plece la destinatar, dar de teama ca nu e ok, am zis sa le ridice vecinul si sa vad la intoarcerea din concediu ce a fost in capul celor de la Posta Romana din Iasi!

In tari mai putin civilizate la Posta cand se scrie bonul se tipareste si avizul de expeditie, asa ca ce scrie pe bon scrie si pe plic – colet, apoi se distribuie automat. Cum sa incurci mai destinatarul cu expeditorul? Astia d ela Posta se plang ca au salarii mici, eu zic ca le au prea mari daca atat ii duce capul! Nu mai zic ca acum trei luni, ma opresc sa trimit un cadou parintilor, un colet cu ceva fain. Era cam 10 ceasul, intru intr-o cladire darapanata pe langa Sibiu, angajata zice: ce mai acu va trezirati? Pai eu mai trebuie sa fac si borderoul pana la 11, veniti maine mai de dimineata! Pe bune?

Peripeții cu Posta Romana

Peripeții la Posta Romana din Iași