O veste buna pentru iesenii din Germania, compania Blue Air va lansa in acest an opt noi curse spre orasele unde sunt comunitati mari de romani. Astfel se va putea zbura din Iasi, Bucuresti si Bacau. Unul dintre orasele vizate de compania de transport este Munchenul, unde zborurile vor incepe din 15 iunie. Primul zbor din Iasi la Munchen va avea loc pe data de 16 iunie, astfel alaturi de Wizz Air vor asigura transportul mai rapid al romanilor din diaspora catre casa. Vom asista cu siguranta la descongestionarea vamelor de sarbatori si in timpul vacantelor de vara si iarna.

Blue Air – noi curse spre Germania

Compania Blue Air ofera zboruri ieftine dar evident exista si dezavantajul bagajelor voluminoase, pentru acestea ramane in continuare varianta transportului propriu sau cu firmele de transport auto [ Recomandam pentru Iasi firma TeoTuring – Ro. +40745690746  De. +4915143569807 ]. In afara de Munchen, Blue Air va mai opera si curse spre Stuttgart, deci doua noi orase unde gasmi comunitati mari de romani vor beneficia de aceste zboruri.

Cursele spre Germania ale companiei Blue Air se vor face cu aeronave de tipul Boeing 737 [ modele asigura transportul a 120 de pasageri la modelul 600 sau 220 pasageri la modelul 900 ]. Acest tip de avion este atat de folosit incat in timp ce ai citit aceste randuri au decolat peste 1250 de avioane 737. Sa speram ca vom putea ajunge in curand mai repede acasa si din alte orase din Europa, la preturi rezonabile. In mod cert este mai avantajos sa vii cu avionul in cateva ore decat intr-o zi sau doua.

Locuitorii din Iasi sau imprejurimi vor putea din vara lasa masinile sa se odihneasca – evident ca aici vorbim de cei care au zbor direct din orasul unde se afla si locuiesc in apropeiere de Iasi.

Blue Air

Blue Air – noi curse spre Germania in 2020