Sa zicem ca ai o problema cu dentistul si cauti o solutie care sa-ti rezolve dantura intr-o singura zi, ce faci daca esti din Iasi? Din diverse motive ai nevoie de un implant total la maxilar sau mandibula, cu sase sau patru bolturi, asa numitul sistem Fast & Fixed, care-ti reda zambetul intr-o singura zi. Cui te adresezi? Exista si varianta cu anestezie intravenoasa totala? Da, toate acestea exista si in Iasi, nu trebuie sa mergi la Bucuresti.

Implant dentar Fast & Fixed intr-o singura zi la Iasi – solutii si preturi

Turismul stomatologic exista, iar daca nu mergi pe varianta anesteziei intravenoase iti sugerez Iasi sau Chisinau ca destinatie pentru tratament. Nu merita sa mergi la Bucuresti sau la Cluj, unde preturile sunt ceva mai mari – depinde evident si de varianta de implant pe care o agreezi: Israel, SUA, Corea, Germania sau Elvetia. Sincer sa fiu nu am aflat care-i diferenta, insa am aflat la ce trebuie sa fii atent: daca alegi o varianta din Israel, desi este mai ieftina ai grija ca este posibil sa fii legat pe veci de clinica la care ai mers.

De ce esti legat de ei daca alegi implanturi din Israel ( de exemplu Dentin )? Pentru ca nu stii daca mai are cineva instrumentar si bolturi, etc. pentru a face mai departe lucrarile de restaurare, modificare, etc. Alegi sistemul Bredent Fast & Fixed ai sanse mari sa poti apela la orice clinica stomatologica din tara sau strainatate! Un lucru important: la Iasi anestezia totala intravernoasa costa jumatate din cat costa la Bucuresti ( 1000 de RON )! Voi mai reveni cu amanunte despre tot ce trebuie sa stii despre implanturile dentare intr-o singura zi ( de fapt cate o zi pentru fiecare etapa – sunt doua la distanta de minim sase luni! ).

Implant total Iasi

Implant dentar Fast & Fixed intr-o singura zi la Iasi – solutii si preturi