Legatura dintre Iasi si Chisinau a devenit atat de importanta incat deja sunt mai multe cereri de transport decat poate asigura Autogara din Chisinau, asa ca am decis sa venim in sprijinul calatorilor dar si a transportatorilor particulari care vor sa fie gasiti mai usor de catre eventualii pasageri. De ce este nevoie? De un numar de contact ( evident telefon sau WhatsApp ), programul cureselor ( ora de plecare si sosire in Chisinau si Iasi ), iar pentru ca sa fie si mai simplu, locul de intalnire.

Transport Iasi Chisinau si retur cu rutiera sau cu VW Sharan?

Rutierele ( microbuzele ) ce leaga Chisinaul de Iasi nu mai fac fata afluxului de calatori, iata ca deja zeci de particulari s-au gandit sa suplineasca lipsa mijloacelor de transport si sa-si puna masinile la dispozitie pentru cei ce vor sa ajunga rapid de la Iasi la Chisinau sau invers. Mesajele se primesc pe pagina de Contact a site-ului nostru.

In atentia transportatorilor: Aveti grija sa aveti toate actele in regula, nu incurajam transportul fara acte – persoana fizica autorizata, firma, etc. Responsabilitatea anunturilor revine exclusiv celor ce le trimit spre publicare! Mentionam ca noi nu intermediem activitatea de transport, oferim doar suportul pentru publicitate!

Transport Iasi Chisinau

Transport Iasi Chisinau si retur cu rutiera sau cu VW Sharan?