Pentru cine nu stie, Lorena Bogza s-a nascut in anul 1971 la Piatra Neamt, dar din dragoste pentru Basarabia a emigrat in Republica Moldova unde a devenit una dintre cele mai indragite prezentatoare de la Pro TV Chisinau. Acum este casatorita si are un bebelus, se simte implinita atat pe plan profesional cat si familial, deci iata ca se poate si invers, nu doar romanii din Basarabia sa vina in Romania. Ne bucuram ca o moldoveanca a reusit sa duca peste Prut idealurile si cultura de aici, speram sa auzim numai de bine in continuare despre Lorena.

Lorena Bogza, o moldoveanca care a facut cariera la Chisinau, in Republica Moldova

Nu stiu cati dintre romani au auzit de Lorena Bogza, dar sper ca de azi sa fie cat mai multi, pentru ca ea este o romanca care ne face cinste in capitala celui de-al doilea stat romanesc, Republica Moldova. Poate ca se face prea putin in media romaneasca dar si in cea de pe malul stang al Prutului pentru a largi macar pe plan cultural legaturile dintre cele doua maluri. Azi de discuta mai mult despre Rusia sau despre oportunitatea economica a unirii, uitand parca ca tocmai din Moldova a plecat idealul unirii.

Asteptam si cateva cuvinte din partea Lorenei Bogza, cine stie – poate trece pe aici – ma refer la site si ne lasa cateva ganduri pentru ieseni. Ba mai mult, am fi dispusi sa publicam si o scurta biografie a prezentatoarei de la Pro TV, mai ales ca acum are sa ne spuna mai multe despre viata de mamica.

Lorena Bogza

Lorena Bogza, o moldoveanca care a facut cariera la Chisinau, in Republica Moldova