De obicei nu prea vrem sa discutam despre stirile virale de pe FaceBook sau de la emisiunile gen Can Can, dar iata ca povestea cu cei 11 politisti care au incatusat o bucuresteanca pentru ca nu voia sa se legitimeze ne pune pe ganduri. Nu pentru ca s-a intamplat, ci pentru ca explicatiile par halucinante. Zic asta dupa ce am vazut mai multe intamplari de acest gen pe strazile din Romania. Va mai amintiti de batrancia cu zarzavaturi prezentata la Pro TV?

Cei 11 politisti si o bucuresteanca in catuse, explicatii

In mod evident cucoana ( nici pe departe cum reiese din poze nu este o batranica – desi probabil este la pensie ) a gresit ca nu s-a legitimat, mai ales ca trecuse pe rosu – iar in cazul unui accident, oare cine ii mai lua apararea? Dar soferul nefericit, ce voata mai avea daca nu o putea evita? Astea sunt de partea politistilor, evident. Dar mai departe sa-mi zici ca e nevoie de 11 politisti pentru a rezolva situatia, fie ne arata ca politia nu face fata, fie ca face exces de zel. Voi pentru ce optati?

Pentru cine vrea sa vada intregul filmulet, o poate face pe YouTube, evident ca femeia reactioneaza „anormal” dar nici politistii nu par a fi cei pusi sa aiba grija de noi, caci pana la urma de aia ii platim, nu-i asa? Sa ne apere, dar de cele mai multe ori cand le zici, uite hotul – stii ce raspund? Da-l in juecata, noi nu putem sa-ti restituim obiectul furat, nici macar sa-l tinem pana la clarificarea situatiei. Adica daca esti furat, sansa ta e sa filmezi si sa ai 100 de martori si hotul sa nu-ti vanda sau sa-ti arunce obiectul.

Cum s-a terminat totul? Femeia a primit o amenda de 525 de lei, a fost lasata sa plece acasa. Unul dintre politisti explica ca in lege exista si avertisment verbal, sau scris – amenda este ultima varianta, desi eu vad ca mereu e prima aplicata!

Politia si catusele

Cei 11 politisti si o bucuresteanca in catuse, explicatii