Pentru cei ce au nevoie de firme de transport ce ofera servicii pentru persoane si colete din Iasi in Germania am stabilit o colaborare cu site-ul www.Calator.Info, unde prin programul de rezervari online puteti alege punctul de plecare si orasul de destinatie, indiferent ca este vorba de Romania sau Germania. Chiar daca inca nu se pot face rezervari direct – inca lucram la gasirea unei modalitati simple de plata online, care sa nu implice costuri suplimentare pentru calatori – aveti o lista de transportatori ce acopera practic intreaga tara.

Transport de persoane si colete din Iasi in Germania – Lista firme

Anunturi transport UEFirmele de transport calatori si colete ce doresc sa faca parte din programul de rezervari online oferit de site-ul Calator.Info sunt rugate sa ia legatura cu noi – cele ce au ca destinatie judetul Iasi sau limitrofe ( Suceava, Neamt, Botosani sau Bacau ) iar pentru alte destinatii pot contacta direct administratorii site-ului respectiv. Pentru a fi listati pe site se plateste un abonament de 10 euro lunar sau pentru plata anuala doar 80 de euro!

Cum ar fi sa nu mai trebuiasca sa cauti pe zeci de pagini, alegi doar punctul de plecare si destinatia si ai la indemana zeci de firme de transport. Ar mai fi si problema orarului, daca pe langa pret si traseu s-ar indica de catre fiecare transportator alte detalii – inclusiv cate locuri mai sunt disponibile, cred ca treaba ar merge ca pe „roate”!

Ne bucuram sa avem alaturi de noi cateva site-uri cu vechime care sa ne ajute sa oferim la randul nostru servicii si informatii de calitate, acum totul depinde de colaboratorii firmelor de transport, baza de plecare exista, trebuie doar putina organizare.

Iasi Germania-transport