Mai stiti cum se spune la noi? Ardealul ii capul sau fruntea sau mai exact viata bate filmul: amendat in Beclean pentru ca nu are permis de sofer, imediat ce acelasi politist – o tinerica de 22 de ani – a retinut permisul! pare o gluma, nu-i asa? Evident ca nu a pornit totul din senin, ci de fapt soferul autoutilitarei chemat sa ridice o masina implicata intr-un accident a zgariat o masina din coloana formata la locul cu pricina. de aici au inceput problemele bietului om – sofer.

Amenda cu bucluc – cu permis sau fara

Deci ati prins ideea, accident, autoutilitara chemata sa ridice o masina, coloana de masini si zgariat masina, politista implicata in rezolvarea problemelor. cei doi soferi implicqati in zgarietura au decis sa se impace amiabil, dar uite ca nu a fost chiar asa. Avand in vedere ca soferul autoutilitarei a cerut sa fie lasat mai intai sa ridice masina avariata, cel zgariat a sunat la politie, de teama sa nu fie pacalit.

Poliţista l-a amendat pe şofer pentru lipsa permisului după ce i l-a suspendat.

Cand soferul autoutiltarei s-a intors sa rezolve problema cu zgariatul masinii, asa cum se intelese anterior a vrut sa semneze amiabil actul de constatare, doar ca politista nu a fost de acord. politista a decis ca soferul autoutilitarei a incalcat legislatia depasind coloana, i-a suspendat permisul pentru 60 de zile. Api cu permisul lui in mana, la- amendat pentru ca nua re permisul asupra lui! Poti sa crezi asa ceva? Asa se face ca saracul a platit de doua ori suma de 870 de lei ca amenda! Stupid dar adevarat! Evident ca poate contesta si chiar castiga in cazul uneia din amenzi, interesant este insa ce va pati tanara politista de 22 de ani.

polițist

Amenda cu bucluc – cu permis sau fara