Nu zice nimeni ca nua i voie sa treci averea pe numele copiilor, maia les ca in alte tari se poate trece sau lasa mostenire pisicilor, cainlilor sau oricui iti trece prin cap. La vila lui Tudorel Toader  ce sare in ochi este pretul: doar 60.000 de lei, ceea ce in 2013 era putin peste pretul unui apartament din zona respectiva a Iasului. Aici nu sunt decat doua cariante, fie acesta este pretul trecut in acte si restul s-a dat pe sub mana, fie este un joc mai putin pe intelesul unui contribuabil onest.

Vila lui Tudorel Toader pe numele fiului de 20 de ani – Ionuț Alexandru

Faptul ca Tudorel Toader i-a donat casa fiului sau nu reprezinta asa cum spun unii o ascundere a averii – ca doar a platit onest si a semnat pentru cei 60.000 de euro, doar ca nimeni dintre cei care vad casa nu prea cred ca pretul este cel real. In rest sunt doar speculatii, dar nimeni nu poate nega ca este o moda ca averi colosale sa fie trecute pe numele neamurilor si ce e mai bizar, achizitionate mereu cu mult sub pretul de piata. Oare e posibil asa ceva sau ar trebui investigat?

Eu as propune sa li se dea cu 10% mai mult decat au spus in acte si sa se confiste averea, sa vedem daca se declara fericiti si mai dau si impozit pe cei 10% profit. Banuiesc ca nu ar fi nimeni de acord, dar asta e o alta discutie. daca tot a iesit acest subiect la lumina am zis sa-l aducem si noi la cunostinta cititorilor nostri si a iesenilor mai putin familiarizati cu „afacerile” imobiliare ale nomenclaturii.

Vila lui Tudorel Toader

Vila lui Tudorel Toader pe numele fiului de 20 de ani – Ionuț Alexandru