Pavel Porut este un neofascist declarat – cel mai des folosit cuvant este rasa ariana, deci de aici ar trebui sa plecam pentru a-l intelege pe acest securist si spion al epocii Ceausescu. Omul asta, un urmas al unor comunisti care au facut atat de rau romanilor, incerca sa manipuleze asa cum singur recunaste: am studiat arta manipularii, pot sa o fac dar jur pe cravata de pionier ca nu o fac. Asa crede el ca noi o sa-l si credem, cand numai modul sau  de a se exprima ne dovedeste ca asta face: manipuleaza. Asa ca ce mi-am zis: hai sa-l desfiintez putin.

Cum l-am desfiintat pe Pavel Corut

Abominabilul Pavel Corut zice ca se roaga, dar tot el ne spune ca divinitatea nu se ocupa de un amarat de taranoi devenit securist dintr-o tara saraca din estul Europei. Pai si atunci daca stii ca nu te asculta nimeni, de ce te mai rogi? Sa pierzi vremea? Nu, este doar o manipulare ordinara, atata tot. Tot el – Pavel Corut, spionul devenit scriitor, ne zice ca biserica nu ar trebui sa existe, dar de scoli avem nevoie. Pai cine sa ne invete? A, ca stiinta se tot schimba de mii de ani si ce era ieri adevar azi e minciuna, asta e o alta treaba.

Cine este Pavel Corut cu adevarat? Un mare manipulator, o zice el in zeci de emisiuni. Pai daca vrei sa manipulezi, este evident ca nu poti avea increderea nimanui. Cum sa crezi un mincinos, daca el singur se declara astfel? Unde gresesc cei care intra in doalog cu abominabilul comunist spion? Pai ii fac jocul, un securist nu trebuie bagat in seama, ca doar nu o trai vesnic si o sa radem de cartile lui scrise pe genunchi, cu unde gama si alte prostii pe care nu le-ar fi putut inventa decat un copil, sau ma rog unul care vrea sa se imbogateasca cu carti aberante despre stiinta. PS: am ras cum citea balbait nu stiu ce citate din carti. Poate se gaseste cineva sa faca o parodie muzicala pe partea asta cu cititul balbait al bolsevicului Corut. Nu scriam despre el, daca nu s-ar fi nascut in judetul nostru drag, Iasi.

Pavel Coruț

Cum l-am desființat pe Pavel Coruț