Au aparut biscuitii lui Selly facuti la Iasi, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Momentan i-am vazut doar in Mega Image, dar probabil ca vor apare si in alte magazine. Marca sub care se vand acesti biscuiti este Poieni – nu stiu de ce ma gandesc ca este o oarecare asemanare cu ciocolata Poiana, care se fabrica pe vremuri la Brasov. Din pacate americanii de la Kraft Foods au decis sa inchida portile uneia dintre cele mai mari fabrigi de ciocolata din Romania – vorbim evident de vremurile de dinainte de 1989. Vestea buna est eca s-a deschis o fabrica noua la Ghimbav. Dar sa ramanem la Selly si noua sa afacere ducle.

Biscuitii lui Selly facuti la Iasi

Cand ai succes te gandesti cum sa faci mai multi bani, iar daca eu nu auzisem pana azi de biscuitii Poieni, ei bine Selly a reusit sa-i aduca in atentia milioanelor de copii care-i urmaresc canalul. Impreuna cu prietenul sau Madalin au lansat provocarea, biscuiti mici de cateva zeci de grame au acum pe ei desenati fata lui Selly si a lui Madalin.  Ce pot sa va zic? Pofta buna. Vom vedea daca miscarea asta e PR va da rezultatele scontate. Noi speram ca da, pentru ca judetul nostru si orasul sau principal, Iasi – au mare nevoie de afaceri rentabile.

Daca ai gustat macar odata din biscuitii lui Selly e cazul sa ne spui parerea ta, daca nu ai gustat nu e nicio pierdere, dar am vrea sa stim de ce a fost asa. Eu sunt mare iubitor de dulciuri, problema mea este de fapt cantitatea: parca 40 de grame e cam putin pentru cineva de 90 de kilograme. Nu mai zic ca dulciurile nu imi sunt recomandate, iar pe produse dietetice nu am de gand sa trec decat daca nu o sa reusesc cumva sa imi reglez greutatea in scurt timp.

biscuitii lui Selly

Sfatul cititorului: daca ai sa treci pe aici si ai sa citesti articolul despre acesti biscuiti, nu uita s ane lasi un comentariu. Unde? La rubrica contact, evident!